Tipu Hauora

   Praktijk voor Holistische Coaching en Therapie

Persoonlijke ontwikkeling

Geboren met een Hoog Sensitief Zintuiglijke waarnemingsvermogen was het soms een grote zoektocht naar kennis en vaardigheden op dit gebied. Ik stam uit het jaar 1961, toen was deze kennis nog niet zo bekend bij iedereen. Zowel voor mijn ouders, als later voor mijzelf, een uitdaging.  

Ik heb daardoor ook veel zelf uit moeten vinden, met andere woorden Autodidact. Later heb ik met behulp van boeken, workshops, cursussen, opleidingen én leuke, uitdagende gesprekken met anderen een volledige bevestiging gekregen, van wat ik al wist, zelf ontdekt heb, of gewoon in mijn genen zit. Heerlijk! 

Daarnaast kan ik bogen op een rijke ervaring vanuit mijzelf, waar ik met behulp van mijn kennis en vaardigheden via 'Best Practice' geleerd heb wat werkt en wat niet. Toen ik een zoon kreeg met dezelfde kenmerken, HSP en waarnemen op een andere manier én ook nog eens hoogbegaafd, stond ik er geheel anders in dan mijn ouders. Mijn ouders leerden door 'trial en error' hoe zij mij het beste konden begeleiden op weg naar mijn volwassenheid.

Door alle opgedane kennis en vaardigheden, mijn brede ervaring privé en werk ben ik in staat om zowel aan kinderen, jongeren als volwassen informatie door te geven. Ook op het gebied van de brede zintuiglijke waarneming en het hoog sensitief zijn, waardoor een ieder deze waarneming op allerlei gebieden als geïntegreerd leert ervaren. Het is een hele mooie aanvulling op de algehele en algemene ontwikkeling én welbevinden.


Nieuwsgierig naar mijn ervaring, opleiding en accreditaties? Klik dan hier.